Golfklubbor
Wishon Golf


Wishon Golf är golfklubbor som från utrustningsgurun Tom Wishons eget märke. Efter att ha jobbat åt andra tillverkare av golfklubbor så startade han sitt eget märke för att kunna utveckla ett innovativt heltäckande koncept med klubbhuvuden och skaft helt i egen design för att kunna erbjuda golfklubbor som kan anpassas efter alla 12 olika parametrar som krävs för att kunna göra en fullständig professionell custom-fitting av golfklubbor.

Klubbmakeriet har valt att arbeta med Wishon Golf för att vi vill bara jobba med de bästa produkterna och dit hör verkligen Wishon Golf. De har väldigt hög och jämn kvalitet på sina produkter vilket för oss som klubbmakare gör att vi kan bygga golfklubborna på det sätt vi vill. De är också väldigt innovativa i sin design med till exempel viktportar och även metalwoods/hybrider som går att bocka lie & loft på. Mer info på www.wishongolf.se.

Sortiment


DriversFairwaywoodsHybriderJärnklubborWedgarPuttersWishon Golf Katalog 2016
Vi kan naturligtvis erbjuda hela Wishon golfs sortiment. Klicka på bilden så kan ni titta i katalogen för 2015.


                                        

12 myter som kan försämra ditt golfspel
Om du vill veta varför det är så viktigt med en professionell custom fitting så ska du läsa vad utrustningsgurun Tom Wishon kommit fram till i sitt testande av golfklubbors prestanda. 
Klicka på länken nedan så kan du fördjupa dig inom custom fitting.

12 MYTER SOM KAN FÖRSÄMRA DITT GOLFSPEL